Om oss

Vi är ett holländskt par utvandrade i november 2009 från Rotterdam till Broakulla som ligger i Småland, tillsammans med våra hundar, Nicky och Dexter.
Efter tre semestrar i Kanada har vi fått förkärlek till öppna landskap och vacker natur och så började idéen ta form och äventyret att utvandra till Sverige tog sin början. Vi ville komma bort från det jäkt och stressade liv vi hade i Holland och sökte en plats med lugn och ro, där skogens sus med orörd natur fanns utanför husknuten.

Vi fann det i södra Sverige i Broakulla, som ligger i hjärtat av Glasriket i Smålands djupa skogar.
Det var kärlek vid första ögonkastet när vi såg vårt hus. Ett lantligt läge, med direkt utsikt till vandringsleder i skog och mark, fiske och bad vid sjön. Ett idealiskt ställe att starta ett Bed & Breakfast, en dröm vi så länge fantiserat och längtat efter kunde till slut bli verklighet!

Tillsammans började vi genast jobb och har slitit hårt för att i Maj 2010 officiellt öppna dörrarna.
Hollänsk hemkänsla och ett varmt välkomnande ligger högst i våra prioriteringar, för att ge er, gästerna en trevlig vistelse hos oss! Och i maj 2012 vi öppna en camping också.
I vårt område är fortfarande den gammal skola som bygdens barn en gång gick i. Den är idag luggsliten och vårt mål är att vi i framtiden också ska renovera den till sin forna glans för att sedan kunna hyra ut den till olika evenemang. Men nu started vi i den skolan i maj 2015 en butik med nature producten. Fråm maj till november.
Det finns fortfarande så mycket att göra, men vår dröm är fångad i ”Den Hollänska Drömfångare” och vi inspireras i att delge goda drömmar även till er!